Samsung mediacenter voor de hele familie

De Samsung HomeSync is een ‘home cloud’-systeem waarmee familieleden films, muziek en foto’s kunnen opslaan, delen en streamen.

De HomeSync is uitgerust met harde schijf van 1 terabyte en gebruikt het Android 4.1 Jellybean besturingssysteem. Samsung nieuwe mediacenter is uitgerust met draadloze technologie voor het streamen van content.


De HomeSync heeft ook NFC (Near Field Communication)-technologie zodat je met een simpele aanraking er een verbinding mee kan maken met een mobiel toestel dat NFC ondersteunt. Zo kan je via HomeSync snel een film van je tablet projecteren op een Smart TV en omgekeerd.


Het mediacenter biedt ook toegang tot videodiensten en apps, zoals Google Play, YouTube en de Samsung Hub, waardoor iedere HD TV kan fungeren als een Smart TV. Je kan ook een camera koppelen aan het HomeSync mediacenter om thuis een eigen monitoringsysteem op te zetten. Je kan beelden opnemen of live streamen naar je smartphone.


Tot acht gebruikers kunnen op de Samsung HomeSync een account aanmaken die elk over hun eigen content beschikken op de ingebouwde harde schijf. Met bestandsencryptie en wachtwoorden worden bestanden in de privé-mappen gescheiden gehouden van de gedeelde bestanden op de harde schijf.


De Samsung HomeSync heeft een adviesprijs van 299 euro en is vanaf het tweede kwartaal van 2013 verkrijgbaar.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content