Scanners met hoge capaciteit

De twee nieuwe A4-sheetfed-scanners van Epson zijn bedoeld voor zakelijke gebruikers die vaak en veel documenten moeten inscannen.

De twee nieuwe A4-sheetfed-scanners van Epson zijn bedoeld voor zakelijke gebruikers die vaak en veel documenten moeten inscannen.

De nieuwe GT-S80 en Epson GT-S50 sheetfed-scanners hebben een high-speed USB 2.0-interface en kunnen beide op een netwerk worden aangesloten. Zowel de GT-S80 als de GT-S50 zijn voorzien van Ready Scan LED-technologie, en kunnen direct nadat ze zijn opgestart en vanuit standby, scans maken. De scanners bieden 600 dpi Dual CCD scanresolutie. De GT-S80 scant met een snelheid van 40 pagina’s per minuut (ppm) en biedt een conversiesnelheid van 80 afbeeldingen per minuut (apm). De GT-S50 biedt een scansnelheid van 25 ppm en 50 apm. Beide modellen bieden ondersteuning voor Twain-, WIA- en ISIS-drivers en kunnen dus het volledige documentbeheer van een bedrijf ondersteunen. Epson rustte de GT-S50 en de GT-S80 uit met een tweeregelig LCD-scherm waarop je je persoonlijke scanopdrachten kunt bekijken. Met de ingebouwde Epson Event Manager software kunnen de scanners documentinformatie converteren, distribueren en opslaan in vrijwel elk managementsysteem. Epson levert ook enkele softwarebundels mee. De GT-S50 wordt standaard geleverd met Presto PageManager 8, de GT-S80 wordt geleverd met de Pro-versie. Ook worden bij de scanners standaard ABBYY FineReader Sprint Plus OCR en BizCard Reader meegeleverd.De nieuwe scanners hebben de volgende adviesprijzen:Epson GT-S50: 549 euro excl. BTWEpson GT-S50N: 625 euro excl. BTWEpson GT-S80: 879 euro excl. BTWEpson GT-S80N: 955 euro excl. BTW

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content