Schaalbare Synology nas in rack-uitvoering

Synology RackStation RS3618xs © Synology

Synology breidt het RackStation-gamma uit met een schaalbare nas-server voor montage in een rek die is uitgerust met twaalf sleuven. De RackStation RS3618xs is bedoeld voor middelgrote tot grote bedrijven.

De Synology RS3618xs is een nieuwe 2U hoge RackStation nas die gevoed wordt door een Intel Xeon D-1521 quad-core processor en beschikt over 8 GB RAM. Het geheugen is uitbreidbaar tot 64 GB.

Standaard ondersteunt de RS3618xs twaalf schijven voor een opslagcapaciteit tot 144 TB. Door twee RX1217 expansie-eenheden toe te voegen is de opslagcapaciteit uit te breiden tot 432 TB. Door de schaalbaarheid is de RackStation RS3618xs nas-server geschikt als virtualisatieoplossing, gecentraliseerde file server, back-uplocatie en iSCSI-opslag.

De nas-server is uitgerust met vier Gigabit Ethernet LAN-poorten met Link Aggregation- en Failover-ondersteuning die via de PCIe 3.0-ingang kunnen worden uitgebreid met 10GbE NICs. De RS3618xs beschik ook over twee usb 3.0-poorten.

De RS3618xs gebruikt het DiskStation Manager besturingssysteem voor nas’en van Synology met diverse toepassingen, zoals file sharing, gegevensback-up en collaboration tools. De nas is ook geschikt voor zakelijke virtualisatie-oplossingen van VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V en OpenStack Cinder.

De technische specificaties van de RackStation vind je op de website van Synology.

De adviesprijs van de Synology RackStation RS3618xs nas werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content