SD geheugenkaartje met draadloze technologie

De Eye-Fi Card heeft WiFi-technologie aan boord zodat je foto’s draadloos van je digitale camera kunt versturen naar je pc of een website

De Eye-Fi Card heeft WiFi-technologie aan boord zodat je foto’s draadloos van je digitale camera kunt versturen naar je pc of een website.

De Eye-Fi Card is een SD geheugenkaartje met ingebouwde WiFi-technologie. Indien je over een draadloos netwerk beschikt, kun je met het kaartje in je digital camera foto’s draadloos naar je pc versturen of naar een website voor het bewaren en delen van foto’s. Je kunt ook voor beide bestemmingen kiezen. Als je foto’s lokaal bewaart, moet je computer opstaan en de Eye-Fi Manager software draaien. Kies je voor beide bestemmingen, dan hoeft je computer niet op te staan, want de Eye-Fi Service zal je foto’s bijhouden tot je je computer aanzet en ze dan pas versturen. De foto’s worden automatisch naar de folder van je keuze verstuurd. Het SD geheugenkaartje heeft een opslagcapaciteit van 2 GB en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het te verbinden met je thuisnetwerk door middel van een WiFi-verbinding. De Eye-Fi Card wordt ook geleverd met een USB geheugenkaartlezer voor installatie. Beveiliging voor de draadloze verbinding wordt verzorgd door WEP 40/104/128 encryptie, WPA-PSK en WPA2-PSK. Het bereik van de draadloze verbinding bedraagt ongeveer 30 meter buitenshuis en 15 meter binnenshuis. Bij Amazon kost de Eye-Fi Card, Wireless 2 GB SD Memory Card $ 99,99.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content