Serie comfortabele hoofdtelefoons

Sony introduceert een nieuwe serie hoofdtelefoons met verschillende modellen die geschikt zijn voor het luisteren naar hifi, het kijken naar tv of het spelen van games op pc of tablet.

Sony introduceert een nieuwe serie hoofdtelefoons met verschillende modellen die geschikt zijn voor het luisteren naar hifi, het kijken naar tv of het spelen van games op pc of tablet.


De nieuwe MA serie hoofdtelefoons van Sony heeft als vlaggenschip de MDR-MA900. Deze Full open dynamische hifi-koptelefoon is uitgerust met een brede 70 mm driver met Neodymium magneet en Acoustic Bass Lens voor een ruimtelijk, krachtig en natuurlijk geluid. Hij is uitgevoerd in aluminium en magnesium voor optimale draagbaarheid en de hoofdband is aanpasbaar. Het frequentiebereik loopt van 5 Hz tot 40.000 Hz. Het enkelzijdig OFC-snoer is 3 meter lang en heeft een vergulde stereo mini-stekker. De MDR-MA900 weegt 195 gram.


De Sony MDR-MA500 hoofdtelefoon heeft een 40 mm driver met Neodymium magneet en biedt een frequentiebereik van 8 Hz tot 25.000 Hz. Deze hoofdtelefoon is met 245 gram wat zwaarder dan het topmodel, maar heeft ook een aanpasbare hoofdband en enkelzijdig OFC-snoer van 3 meter lengte. De MDR-MA300 heeft een vergelijkbaar ontwerp als de MA500, maar heeft een dubbelzijdig snoer van 3 meter lengte. Hij heeft een frequentiebereik van 10 Hz tot 24.000 Hz. Deze hoofdtelefoon weegt ook 245 gram.


Tot slot zijn er nog de MDR-MA100 met een frequentiebereik van 12 Hz tot 22.000 hz. Het dubbelzijdig snoer is 3 meter lang, maar Sony biedt met de MDR-MA102TV een variant die bedoeld is om tv te kijken en die een snoer heeft van 5 meter. Beide hoofdtelefoons wegen 190 gram. De Sony MA serie hoofdtelefoons zal vanaf 1 mei 2012 te koop zijn. De prijzen werden nog niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content