Serie Mio camcorders voor gebruik in de auto

Met de MiVue-reeks introduceert Mio digitale videorecorders voor het vastleggen van gebeurtenissen tijdens het rijden.

De Mio MiVue 338, MiVue 358 en MiVue 388 zijn digitale vidorecorders die passen op de voorruit van een auto. Ze registreren gebeurtenissen tijdens het rijden en kunnen vanuit de wagen de richting en de impact van verkeersongevallen registreren.


De drie MiVue camcorders zijn uitgerust met een 120-graden breedhoeklens en kunnen 1080p HD-video’s opnemen. De Mio MiVue 388 is tevens uitgerust met GPS-lokalisatie en heeft een ingebouwde database van flitslocaties met gratis levenslange updates.


De productreeks wordt geleverd met MiVue Manager, een softwarepakket dat de opslag van gegevens en analyses mogelijk maakt. Bestuurders kunnen met GPS-tracking hun routes bijhouden via Google Video sharing en met de Direction Analyser hun rijgedrag in kaart brengen voor analyses na ongevallen.


De MiVue digitale videorecorders kan je ook gebruiken als handheld camera. Zo kan je bijvoorbeeld na een ongval de schade aan de auto vastleggen. Losgekoppeld biedt de batterij een autonomie van één uur.


De MiVue 358 en 388 zijn uitgerust met een parkeermodus. Die bewaakt de omgeving van de auto wanneer de bestuurder niet bij het voertuig aanwezig is. De camera start automatisch met opnemen wanneer er beweging rondom het voertuig wordt gedetecteerd.


De Mio MiVue reeks zijn al beschikbaar. De MiVue 338 kost 99,99 euro, de MiVue 358 129,99 euro en de MiVue 388 169,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content