Serie slanke LED-monitoren van Philips

Onder de naam Moda brengt MD Monitors & Displays, het bedrijf achter Philips-monitoren, een nieuwe serie slanke LCD-monitoren op de markt.

Onder de naam Moda brengt MD Monitors & Displays, het bedrijf achter Philips-monitoren, een nieuwe serie slanke LCD-monitoren op de markt.


In het Moda gamma introduceert het bedrijf een 21,5-inch en 23,6-inch model in een slank en attractief ontwerp. Het breedbeeldscherm van de Philips Moda 248C3LHSB en 228C3LHSB wordt omrigd door een zwart plastic frame dat contrasteert met de achterkant die is uitgevoerd in wit plastic. Voor de voet is gekozen voor aluminium.


De Philips 248C3 en 228C3 ondersteunen een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Beide monitoren hebben twee HDMI-poorten en een VGA-aansluiting. Voor de achtergrondverlichting gebruiken de beeldschermen White LED (W-LED)-technologie die een hogere helderheid biedt en efficiënter omspringt met energie wat de beide monitoren de Energy Star 5.0 certificatie oplevert. De helderheid van de 228C3 bedraagt 250 cd/m² en die van de grotere 248C3 300 cd/m².


Door het gebruik van LED-technologie bevatten de nieuwe Philips-monitoren geen kwik en zijn ze dus ook milieuvriendelijk. De twee nieuwe monitoren zijn ook uitgerust met nieuwe Smart-functies die voor een betere gebruikerservaring zorgen. SmartKolor verbetert het RGB-opbrengstniveau van het scherm en zorgt daarmee voor betere visuele kleuren en levendigere beelden. SmartTxt verbetert het lezen van PDF’s en e-boeken door het contrast en de scherpte van randen te verhogen. De leeservaring zou vergelijkbaar zijn met die van een e-reader.


De Philips Moda 248C3LHSB heeft een adviesprijs van 258 euro en de Philips Moda 228C3LHSB een adviesprijs van 219 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content