Sharp laat jaren ’80 herleven met boombox

Sharp introduceert een boombox in een buisvormig ontwerp dat herinnert aan de kloeke draagbare muzieksystemen uit de jaren tachtig.

Sharp introduceert een boombox in een buisvormig ontwerp dat herinnert aan de kloeke draagbare muzieksystemen uit de jaren tachtig.


De Sharp GX-M10H Boombox heeft krachtige luidsprekers die met behulp van twee subwoofers een vermogen van 100 watt produceren. De Boombox is uitgerust met een geïntegreerd dockingstation voor een iPod of iPhone die beschermd worden door een transparant en afsluitbaar klepje. De apparaten worden ook automatisch opgeladen als ze in de dock zijn bevestigd. De bediening gebeurt via de Boombox of via de meegeleverde afstandsbediening.


De Sharp GX-M10H kan ook overweg met andere muziekbronnen, zoals een mp3-speler, dankzij de USB-aansluiting aan de voorkant. Zo kan je ook een USB-geheugenstaaf of een iPad verbinden met de Boombox. De GX-M10H heeft ook een geïntegreerde cd-r/rw- en mp3-compatibele cd-speler en een digitale FM-tuner met RDS. Wil je graag naar je eigen muziek luisteren of je eigen muziek maken, dan kan je gebruik maken van de microfoon- en gitaaraansluiting.


Sharps Boombox werkt zowel op batterijen als op stroom. Ook kan je het apparaat in de auto aansluiten op een 12 volt-adapter. Het muziektoestel is voorzien van een verlicht, oranjekleurig scherm en een hoofdtelefoonaansluiting. De Sharp GX-M10H Boombox is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content