Sliderphone met een 5 megapixel camera

De nieuwe Cyber-shot cameragsm heeft een unieke uitschuifbare lenscover, waardoor je in een handomdraai foto’s kunt maken.

De nieuwe Cyber-shot cameragsm heeft een unieke uitschuifbare lenscover, waardoor je in een handomdraai foto’s kunt maken.

Sony Ericsson kondigt met de C903 Cyber-shot een sliderphone aan die is uitgerust met een 5 megapixel camera. De C903 heeft ook speciale cameratoetsen en biedt ook functies zoals Face Detection, waarmee de camera tot drie mensen tegelijk kan vinden, en Smile Shutter, waarmee automatisch een glimlach wordt gedetecteerd. Met BestPic kun je vlak na elkaar negen foto’s nemen, de beste eruit kiezen en de rest wissen. De C903 Cyber-shot is ook uitgerust met een aGPS wat geotagging mogelijk maakt, zodat je altijd weet waar een foto is genomen of waar je bent. Sony Ericsson voorzag de C903 van een 2,4-inch TFT scherm (240 x 320 pixels) met automatische rotatie. De sliderphone heeft ook een TV-out-functie om hem op een televisie aan te sluiten. De gsm ondersteunt GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 en UMTS/HSPA 900/2100. Het telefoongeheugen bedraagt 105 MB en voor extra geheugen maakt de sliderphone gebruik van Memory Stick Micro (M2) kaartjes. De Sony Ericsson C903 Cyber-shot is vanaf het tweede kwartaal 2009 verkrijgbaar in de kleuren Lacquer Black, Techno White en Glamour Red. Het prijskaartje werd niet meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content