Smalle soundbar met groot vermogen

Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker © Philips

De Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker is een nieuwe 40 cm brede soundbar met Microbeam-technologie die zorgt voor een kamervullend surround geluid.

Een soundbar hoeft volgens Philips niet even lang te zijn als de tv breed is. De nieuwe Fidelio B1 Nano Cinema Speaker is slechts 40,8 cm breed en maar 5,4 cm hoog. De kleine bioscoopluidspreker gebruikt Microbeam-technologie en is uitgerust met vier gevoelige drivers (twee aan de zijkanten en twee in het midden) die in een gekruiste configuratie zijn geplaatst, waardoor het geluid over 180 graden verspreid wordt.

Samen met de platte subwoofer met een diepte van slechts 8,6 cm levert het home cinema-luidsprekersysteem een totaal vermogen van 320 watt. Door zijn dunne vorm kan je de subwoofer zowel onder als achter een sofa plaatsen.

De Fidelio B1 Nano Cinema kan je via de hdmi-aansluiting verbinden met je tv. Dolby Digital & DTS Surround worden ondersteund. Draadloos afspelen van muziek kan via Bluetooth. Het systeem ondersteunt zowel aptX- als AAC-codecs.

De Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker is vanaf september 2016 te koop voor een adviesprijs van 499,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content