Smart Home-functies bedienen met Dect-telefoon

AVM FRITZFon C5 © AVM

De nieuwe AVM Fritz!Fon C5 Dect-telefoon biedt in combinatie met een AVM Fritz!Box-router allerlei slimme functies. Hij werkt als mediaspeler en als babyfoon en kan gebruikt worden als afstandsbediening voor Smart Home-applicaties.

De Fritz!Fon C5 Dect-telefoon van AVM is natuurlijk op de eerste plaats een compacte draadloze thuistelefoon met 180 ppi kleurenscherm en gebruiksvriendelijke menubediening.

Maar er zitten méér functies in. Zo kun je de C5 gebruiken als afstandsbediening voor de Smart Home-functies van een AVM Fritz!Box-router. Op die manier kun je bijvoorbeeld aangesloten lampen in- of uitschakelen, of de verwarming regelen met de Comet Dect radiatorthermostaat.

De C5 werkt ook als mediaspeler waarmee je muziek afspeelt van op de Fritz!Box aangesloten opslagsystemen. Je kunt een headset aansluiten op de 3,5 mm audio-ingang.

Dankzij het kleurenscherm kun je ook foto’s bekijken. Vanaf de 6.50-versie van het Fritz!OS-besturingssysteem voor de Fritz!Box is de C5 zelfs te gebruiken om live beelden van webcams en intercomsystemen te ontvangen of de deur te openen.

De C5 functioneert verder als babyfoon of antwoordapparaat en kan worden gebruikt om e-mails of rss-feeds te lezen.

De verlichting van het scherm en het toetsenbord worden dankzij een ingebouwde sensor automatisch aan het omgevingslicht aangepast. De C5 houdt het tot twaalf dagen uit in standby. De handset ontwaakt dankzij de ingebouwde bewegingssensor direct wanneer de gebruiker hem vastpakt.

De AVM Fritz!Fon C5 Dect-telefoon kost 79 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content