Smartphone met Android 2.2 van Acer

De Acer Liquid Metal draait met Android 2.2 (Froyo) als besturingssysteem en heefteen 3,6-inch aanraakscherm.

De Acer Liquid Metal draait met Android 2.2 (Froyo) als besturingssysteem en heeft een 3,6-inch aanraakscherm.


Het capacitief touchscherm van de nieuwe Liquid Metal heeft een resolutie van 480 x 800 pixels en 16 miljoen kleuren. De smartphone heeft een behuizing van metaal (115 x 63 x 13,5 mm) en weegt 135 gram.


De Liquid Metal is uitgerust met een Qualcomm MSM 7230 800 MHz processor en biedt Wi-Fi-n, Bluetooth 3.0 en HSDPA 14,4 Mbps verbindingen. Net als in de hele Acer Liquid serie bevinden zich op het bovenste gedeelte van de telefoon de LED-lampjes die gemiste oproepen, de noodzaak om de batterij op te laden en nieuwe inkomende berichten tonen. Tot de verdere uitrusting behoren een 5 megapixel camera met autofocus, LED-flitser, beeldstabilisator en gezichts- en glimlachherkenning. De camera kan video opnemen in HD 720p formaat (30 fps).


Met de nieuwe Breeze gebruikersinterface van Acer kun je alle apps beheren. Met de Acer SocialJogger toepassing kan je met een wieltje bladeren door je Facebook- en Twitter-feeds en ontvang je updates via een speciaal widget op het startscherm. De Liquid Metal ondersteunt ook DLNA en UPnP-technologie. De multimedia-inhoud die is opgeslagen op de smartphone kan je delen met je pc, tv of spelcomputer. Je kan met de Liquid Metal je pc of netbook ook mobiel op het internet aansluiten via usb.


De Acer Liquid Metal is beschikbaar vanaf eind november in de kleuren trendy zilver en stijlvol bruin voor een adviesprijs van 349 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content