Smartphone met focus op mobiel entertainment

De HTC Sensation biedt onder meer de nieuwe videodienst HTC Watch.

De HTC Sensation biedt onder meer de nieuwe videodienst HTC Watch.


De nieuwe smartphone van HTC heeft een behuizing uit één stuk aluminium en is uitgerust met een 4,3-inch HD breedbeeldscherm dat een resolutie biedt van 540 x 960 pixels en dat aanraakgevoelig is. De HTC Sensation is een Android smartphone die wordt aangestuurd door een 1,2 GHZ dual-core Qualcomm Snapdragon processor.


HTC voegt nieuwe functies en widgets toe aan HTC Sense. De schermbeveiliging toont nu een real-time scherm met de belangrijkste informatie en content, zoals updates van sociale netwerken, foto’s, het weer of aandeelkoersen. Het ‘lockscreen’ biedt ook snel toegang tot apps.


De HTC Sensation heeft een 8 megapixel camera met Auto focus en dual LED flash. De smartphone kan 1080p HD video opnemen tot 30 frames per seconde met full stereo geluid. Met de nieuwe Video Trimmer tool kan je clips verkleinen tot het ideale formaat om ze te delen met vrienden en familie.


De HTC Sensation is de eerste smartphone van de fabrikant met HTC Watch. Deze applicatie maakt een volledige bibliotheek met de nieuwste films en tv-programma’s beschikbaar. Door het gebruik van progressieve download-technologie kan je video’s direct bekijken zonder dat je moet wachten totdat een zwaar bestand is gedownload. Met HTC Watch kan je ook video’s huren of kopen en deze bekijken op maximaal vijf verschillende HTC-toestellen. Je kan de video’s ook bekijken op een tv als je de HTC Sensation aansluit door middel van een HDMI-adapter.


De HTC Sensation is vanaf 1 juni beschikbaar voor een adviesprijs van 599 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content