Snel digitale notities maken

De Philips Pocket Memo LFH9375 is een instapmodel dictafoon waarmee je volgens de fabrikant snel en intuïtief aan de slag kan om digitale notities te nemen.

De Philips Pocket Memo LFH9375 is een instapmodel dictafoon waarmee je volgens de fabrikant snel en intuïtief aan de slag kan om digitale notities te nemen.


De nieuwe Pocket Memo heeft een lichte metalen behuizing in een asymmetrische vormgeving met de bedieningsknoppen aan de zijkant. De dictafoon kan zowel in DSS- (digital speech standard) als MP3-audiobestandsindeling opnemen. Zo kan je bestanden gemakkelijk uitwisselen, zelfs als de andere partij niet beschikt over een DSS-speler.


Je kunt notites opslaan op een verwisselbare geheugenkaart (SD/SDHC) zodat je beschikt over een vrijwel onbeperkte opnamemogelijkheid. Met de Pocket Memo 9375 kan je dictaten overschrijven, stukjes tussenvoegen of gedeeltes van een dictaat weer wissen. De dictafoon ondersteunt stemactivering voor handenvrij opnemen. Met behulp van een prioriteitsknop kan je eventueel aangeven welke dringende taak eerst moet worden verwerkt door een assistent. De batterij kan je opladen via usb.


Philips introduceert ook de dicteer- en transcriptieset Pocket Memo LFH9399 die een onmiddellijke omzetting naar een geschreven document mogelijk maakt. Deze set omvat de SpeechExec Transcribe software, een ergonomische voetpedaal om gemakkelijk terug te kunnen spoelen en een stereohoofdtelefoon.


De Philips Digital Pocket Memo LFH9375 heeft een adviesprijs van 299 euro, terwijl de Digital Pocket Memo LFH9399 dicteer- en transcriptieset 475 euro kost.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content