Snel gamen met draadloze HyperSpeed muis

Razer Viper Ultimate gaming mouse © Razer

Razer introduceert de Viper Ultimate, een snelle en nauwkeurige draadloze gaming muis dankzij de nieuwe Razer HyperSpeed draadloze technologie en een slimme Focus+ Optical Sensor.

De nieuwe Razer Viper Ultimate is ontworpen voor competitieve gamers die draadloos willen spelen. Razer levert de gaming muis inclusief een 2,4 GHz-dongle.

De Viper Ultimate is uitgerust met Razer HyperSpeed draadloze 2,4 GHz-technologie en Adaptive Frequency Hopping voor een storingsvrije draadloze verbinding. De technologie scant continu de frequentiekanalen op interferentie en zorgt ervoor dat in realtime naadloos wordt geschakeld tussen de verschillende kanalen.

De Viper Ultimate gebruikt de nieuwe Razer Focus+ Optical Sensor en nieuwe functies, zoals Smart Tracking, Asymmetric Lift-Off en Motion-Sync. De gaming muis biedt een resolutie-nauwkeurigheid van 99,6 %, een gevoeligheid van 20.000 dpi en een tracking-snelheid van 650 inches per seconde (ips).

Met een opgeladen batterij gaat de Viper Ultimate tot 70 uur mee als je de rgb-verlichting niet gebruikt.

De Viper Ultimate muis meet 117 x 71 x 38 mm en weegt 74 gram. Ze is geschikt voor rechts- en linkshandigen. Alle specificaties vind je op de website van Razer.

Razer levert de gaming muis ook met het Razer Mouse Dock als optie om de muis op te laden of bedraad te gebruiken. Het dock beschikt ook over rgb-verlichting.

De Razer Viper Ultimate gaming mouse heeft een adviesprijs van 139,99 euro. De Razer Viper Ultimate & Razer Mouse Dock kost 159,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content