Snel netwerken via het stroomnet

Hercules kondigt een nieuwe ePlug-bundel aan met twee adapters om te netwerken via het elektriciteitsnet in huis.

Hercules kondigt een nieuwe ePlug-bundel aan met twee adapters om te netwerken via het elektriciteitsnet in huis.


De Hercules ePlug 200 HD Duo bundel bevat twee HomePlug adapters. De eerste ePlug adapter heeft drie Ethernet-aansluitingen waarop je drie apparaten, zoals een internetmodem of -router, een tv of een mediaspeler, tegelijkertijd kan aansluiten op het thuisnetwerk.


De ePlug 200 HD adapter is geoptimaliseerd voor het verzenden van hoge definitie-content over ADSL. Zo kan je HD-video naar een televisie streamen en tegelijkertijd online gamen en VoIP-gesprekken voeren. De ePlug 200 HD adapter heeft bovendien een ingebouwd stopcontact, zodat je geen contactpunt verliest. De ePlug 200 HD gaat automatisch in stand-by wanneer het aangesloten apparaat wordt uitgezet, zodat er stroom wordt bespaard.


De tweede ePlug-unit, de ePlug 200 adapter, biedt een draadloze verbinding met een snelheid tot tot 200 Mbps. Als je een adapter in het netwerk wilt opnemen, dien je alleen maar op de koppel-knop te drukken. De Hercules ePlug 200 HD is leverbaar vanaf eind april 2011 voor een adviesprijs van 119,99 euro voor de Duo (bundel) of 69,99 euro voor de Solo.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content