Snel te installeren draadloze routers

De nieuwe reeks draadloze Linksys routers kan je met de geïntegreerde Cisco Connect Software in drie stappen installeren.

De E1000 Wireless-N Router, de E2000 Advanced Wireless-N Router en de Linksys E3000 High-Performance Wireless-N Router zijn drie nieuwe modellen in de Linksys E-serie van Cisco. De drie routers kun je volgens Cisco eenvoudig installeren met de Cisco Connect Software. Tevens kan je de instellingen van het draadloos netwerk aanpassen. De routers worden tijdens de installatie ook automatisch beveiligd.


De Linksys E1000 Wireless-N Router is bedoeld voor algemeen internetgebruik en heeft vier Ethernet-poorten (10/100 MBps) om bedrade apparaten rechtstreeks te verbinden. De Linksys E2000 Advanced Wireless-N Router is een dual-band model dat kiest tussen de 2,4 GHz of 5 GHz band, wat van belang is bij het streamen van media. Deze router heeft vier Gigabit-poorten.


De Linksys E3000 High-Performance Wireless-N Router (Dual-Band) is het topmodel en geoptimaliseerd voor het streamen van video en andere media. De E300 beschikt over simultane dual-band technologie (2,4 GHz en 5 GHz) en Wireless-N technologie voor het streamen van HD video, draadloos gamen en delen van bestanden. Ook dit model heeft vier Gigabit-poorten. Bovendien beschikt de router over een ingebouwde mediaserver. Daarnaast introduceert Cisco ook de Linksys Dual-band Wireless-N USB Adapter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content