Snel video’s en foto’s delen via het web

De nieuwe Sony Bloggie pocketcamcorder kan Full HD video opnemen en is uitgerust met een 3-inch touchscreen.

De nieuwe Sony Bloggie pocketcamcorder kan Full HD video opnemen en is uitgerust met een 3-inch touchscreen.

Sony lanceert met de Bloggie Touch MHS-TS20 een alles-in-één-oplossing om video’s en foto’s te delen via het web. De pocketcamcorder heeft een Exmor CMOS Sensor waarmee hij video met een Full HD (1920 x 1080) resolutie kan opnemen en foto’s kan maken die 12,8 megapixel groot zijn. De nieuwe auto macromodus kan scherpstellen op objecten tot een afstand van 10 cm.

De MHS-TS20 is uitgerust met een 3-inch (7,6 cm) aanraakgevoelig scherm met intuïtieve ’touch and flick’-interface. Om video’s en foto’s snel te uploaden heeft de camcorder een ingebouwde en uitschuifbare usb-aansluiting en ook Bloggie software aan boord. Met de Bloggie share-software is het mogelijk om video’s en foto’s op te laden op Sony’s Personal Space, een nieuwe online dienst om content veilig te delen. Via de usb-aansluiting kan je de Touch MHS-TS20 ook opladen.

Deze Bloggie Touch kan ook 360-graden panorama’s in video- en fotomodus opnemen met de meegeleverde lensadapter. De resolutie van de 360-graden video’s is twee keer zo groot als bij de Bloggie pocketcamcorders van de vorige generatie. De Bloggie Touch MHS-TS20 kan tot vier uur video opnemen met een resolutie van 1280 x 720 pixels en met 30 beelden per seconde op het 8 GB interne geheugen. De pocketcamcorder heeft ook een HDMI-aansluiting om video’s en foto’s te bekijken op een HD-tv.

De Sony Bloggie Touch MHS-TS20K pocketcamcorder meet 15 x 107 x 52 mm en weegt 125 gram. Hij zal in november te koop zijn in de kleuren zwart, zilver en roze.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content