Snelle netwerkverbinding via het stopcontact

Met de Home Theater Internet Connection Kit van Netgear bouw je een high-speed datanetwerk via de bestaande elektrische bedrading.

Met de Home Theater Internet Connection Kit van Netgear bouw je een high-speed datanetwerk via de bestaande elektrische bedrading.

De Netgear Home Theater Internet Connection Kit (XAVB1004) werd bekroond met de 2009 CES Innovations Award. De kit bevat een Powerline AV Adapter met 4-poort Ethernet Switch (XAV1004) en een Powerline AV Ethernet Adapter (XAV101). De Powerline Networking kit van Netgear is gebaseerd op de HomePlug AV standaard en verandert stopcontacten in supersnelle internet- en thuisnetwerkverbindingspunten. Je kan meerdere entertainmentapparaten met een Ethernet-toepassing, zoals spelcomputers, Blu-ray spelers, HD-tv’s en media streamende set-top boxes, gelijktijdig met het internet en thuisnetwerk verbinden. Door middel van een high-speed stopcontactverbinding maakt deze Powerline kit applicaties die hoge prestaties vereisen mogelijk, zoals HD video streaming, Voice over IP (VoIP), online gaming en de overdracht van grote bestanden naar netwerkapparatuur in de thuisbioscoop.Door geavanceerd energiebeheer met automatische slaapstand en wake-on-activity functies bespaart deze oplossing ook energie. De Home Theater Internet Connection Kit biedt ook functies zoals port-based Quality of Services (QoS) die ervoor zorgt dat de applicaties met de hoogste prioriteit de meeste brandbreedte krijgen, Push-N-Secure om het Powerline AV netwerk met één druk op de knop te beveiligen en Pick-a-Plug, een multi-kleuren LED om de signaalsterkte van de stopcontactverbinding te checken zonder daarvoor op de computer te moeten kijken.De Netgear Home Theater Internet Connection Kit (XAVB1004) heeft een adviesprijs van 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content