Snelle stroomadapters met dubbele netwerkpoorten

devolo voegt aan het gamma Powerline netwerkadapters twee 500 Mbps modellen toe die zijn uitgerust met twee Fast Ethernet-poorten.

De devolo dLAN 500 duo en dLAN 500 duo+ zijn nieuwe Powerline adapters waarmee je het elektriciteitsnet in huis kan gebruiken als netwerk. De eerste adapter dien je te verbinden met de router, waarna je de andere adapter kan gebruiken om apparaten via het stopcontact te verbinden met het netwerk en het internet. De adapters zijn uitgerust met twee Fast-Ethernet-LAN-aansluitingen.


De dLAN 500 duo en de dLAN 500 duo+ zijn klein van formaat. De duo+ beschikt over een ingebouwde stopcontact zodat je geen stroomaansluiting in de ruimte verliest. Beide adapters draaien op 500 Mbps-chiptechnologie en werken met alle Powerline-adapters van zowel 200 als 500 Mbps. Met een druk op de knop beveilig je het netwerk tegen ongeautoriseerde toegang via een 128-bit AES-wachtwoord.


devolo biedt Powerline gebruikers ook de gratis dLAN Cockpit software. Daarmee kan je de verbindingssnelheid tussen de verschillende dLAN-adapters bekijken, krijg je praktische tips om de datasnelheid te verbeteren en kan je de devolo componenten in het thuiswerk ook automatisch updaten. dLAN Cockpit is te gebruiken met Windows, Mac OS X en Linux (Ubuntu).


De devolo dLAN 500 duo netwerkadapter heeft een adviesprijs van 44,90 euro en is ook beschikbaar voor 79,90 euro in een Starter Kit met twee adapters of 119,90 euro in een Network Kit met drie adapters. De dLAN 500 duo+ heeft een adviesprijs van 54,90 euro, terwijl de Starter Kit met twee adapters 99,90 euro kost en de Network Kit met met drie adapters 149,90 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content