Sneller gamen en downloaden met Sitecom Gaming Router

De Ubicom StreamEngine chip in de nieuwe Sitecom WL-308 Wireless 300N XR Gaming Router geeft voorrang aan het netwerkverkeer van multiuser games, video streams, internettelefonie en bittorrent-downloads zodat die sneller werken..

De Ubicom StreamEngine chip in de nieuwe Sitecom WL-308 Wireless 300N XR Gaming Router geeft voorrang aan het netwerkverkeer van multiuser games, video streams, internettelefonie en bittorrent-downloads zodat die sneller werken.

De Sitecom WL-308 802.11n draft 2.0 router is voorzien van de laatste draadloze netwerktechnologie, met snelheden tot 300 Mbps. De Sitecom WL-308 heeft drie afschroefbare antennes met een vermogen van 3dBi die voor optimale dekking zorgen. Deze router kan dertigduizend gelijktijdig openstaande verbindingen aan. Daardoor kunnen streams of netwerktaken naadloos worden uitgevoerd voor meerdere gebruikers binnen een netwerk. Via de StreamEngine-chip worden die streams automatisch geoptimaliseerd voor de hoogste snelheid op basis van het type applicatie. De gebruiker kan die ‘quality of service’ (qos) instellingen ook manueel bijregelen. Voor gamers wiens voorkeur uitgaat naar een bekabeld netwerk, beschikt de Gaming Router over een ingebouwde 4 Port Full-Duplex Gigabit switch die tot tienmaal snellere prestaties levert dan een standaard Fast Ethernet-netwerk met snelheden tot 100 Mbps. Ook de WAN-aansluiting (naar het internet toe) is van het Gigabit-type. De Gaming Router kost 149,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content