Snellere Powerline technologie van devolo

De nieuwe range+ technologie van devolo maakt Powerline netwerken via het bestaande elektriciteitsnet in de woning sneller. Volgens de fabrikant zijn snelheden tot 600 Mbps mogelijk.

devolo ontwikkelde de range+ technologie waarbij alle drie de koperdraden in de stroomkabel worden gebruikt om verbindingssnelheden tot 600 Mbps mogelijk te maken met een Powerline netwerk via het elektriciteitsnet in huis. De huidige Powerline-technologie gebruikt slechts twee van de drie draden in een stroomkabel (de fase- en neutrale geleider). De nieuwe range+ technologie van devolo gebruikt ook de aardegeleider.


devolo kondigt twee producten aan in het gamma met range+: de devolo dLAN 650+ en dLAN 650 triple+. De dLAN 650+ adpater heeft naast een Gigabit LAN-aansluiting ook een geïntegreerd stopcontact met netfilter. Volgens devolo verbetert dit de overdrachtscapaciteit zelfs nog meer. De dLAN 650 triple+ biedt naast de kenmerken van de dLAN 650+ drie Gigabit LAN-poorten.


De devolo dLAN 650+ en dLAN 650 triple+ range+ Powerline-adapters zullen in het najaar beschikbaar zijn. De prijzen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content