Solide Windows-tablet met grote autonomie

De Toughpad FZ-G1 van Panasonic Computer Product Solutions is een robuuste Windows-tablet met 10,1-inch scherm en een autonomie van 20 uur met de high-capacity batterij.

Panasonic Computer Product Solutions, fabrikant van robuuste draagbare apparaten voor professionals, introduceert met de Toughpad FZ-G1 een Windows 8.1 Pro-tablet met 4de generatie Intel Core i5-4310U processor en 10,1-inch multitouch-scherm. Deze Windows-tablet is bedoeld voor mobiele werknemers in de nutssector, de industrie en de service-industrie.


De Toughpad FZ-G1 heeft een IP65-rating voor stof- en waterdichtheid. Het IPSα Panel-aanraakscherm ondersteunt bediening met handschoenen. Dankzij de hoge helderheid van 800 cd/m² kun je dit scherm ook buiten gebruiken.


Met zijn standaardaccu houdt deze tablet het 10 uur uit, maar als je de hogecapaciteitsaccu toevoegt stijgt de autonomie tot 20 uur. Dankzij de optionele ‘hot swap’-functie kun je de batterij tijdens het gebruik wisselen, waardoor je deze tablet constant kunt gebruiken.


De Panasonic Toughpad FZ-G1 is ruim voorzien van poorten, waaronder een echte seriële poort die in de industrie nog vaak wordt gebruikt. Ook een barcode-lezers kan worden ingebouwd. Op wifi-gebied ondersteunt deze Windows-tablet de snellere Wireless-AC standaard.


Prijzen van de nieuwe versie van de Panasonic Toughpad FZ-G1 zijn nog niet bekend, maar de huidige versie van deze professionele Windows-tablet kost rond de 2.800 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content