Sonos soundbar voor draadloos HiFi-geluid

Sonos, fabrikant van multikamermuzieksystemen, voegt de Playbar toe aan het gamma, een soundbar die draadloos HiFi-geluid biedt voor de thuisbioscoop.

De nieuwe Playbar van Sonos is een draadloos HiFi-systeem in een alles-in-één ontwerp. De Playbar combineert een zichtbare aluminium rand met hoogwaardige speakerstof. De nieuwe soundbar is uitgerust met negen versterkte luidsprekers: zes mid-woofers met neodymium magnets en drie titanium dome tweeters. Een cominatie van hardware en software moet zorgen voor een breed klankbeeld en een scherp en gecentraliseerd spraakgeluid. De Playbar is inzetbaar voor het kijken naar een film, het spelen van een game of het luisteren naar je eigen muziekbibliotheek, streaming muziekdiensten of internetradio.


De Sonos Playbar heeft ingebouwde sensoren die automatisch de equalizer en kanaalkeuze aanpast, waardoor je de soundbar plat op het televisiemeubel kan plaatsen of bevestigen aan een muurbeugel. De Playbar werkt ook naadloos samen met andere draadloze audioapparatuur in de Sonos-serie. Je kan bijvoorbeeld de soundbar aan de Sonos SUB subwoofer koppelen voor een dieper geluid of een paar Sonos Play:3’s toevoegen voor een 5.1-surroundgeluidservaring.


De Playbar verbind je met de tv via een optische kabel. De soundbar ondersteunt alle gangbare audio-bestandsindelingen en ook Dolby Digital. Je kan het volume bedienen of de soundbar op mute zetten met de tv-afstandsbediening of met een van de gratis Sonos Controller-apps voor iPhone, iPad, Android, Mac of pc. De Playbar meet 85 (H) x 140 (D) x 900 (B).


De Sonos Playbar soundbar is vanaf maart verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content