Sony introduceert nieuwe versie activiteitenmeter

Sony SmartBand 2 © Sony

De SmartBand 2 is een nieuwe versie van Sony’s activity tracker die is uitgerust met sensoren die je informeren over je conditie en welzijn. Verbonden met je smartphone, geeft deze activiteitenmeter ook meldingen bij het ontvangen van berichten.

Sony’s SmartBand 2 is uitgerust met hartslagsensoren en een versnellingsmeter die veranderingen in hartritme en polsslag monitoren tijdens sportieve inspanningen zoals wandelen of hardlopen. Afhankelijk van de activiteit kan je de gegevens bijhouden met Sony’s Lifelog app om ze te vergelijken met vorige resultaten. Met automatische meldingen zorgt Lifelog er tevens voor dat je gemotiveerd blijft.

De SmartBand 2 kan je 24 op 7 dragen. De slimme polsband traceert ook je slaappatroon en heeft een wekkerfunctie die zachtjes trilt om je te wekken op het beste tijdstip volgens je slaapcyclus.

De SmartBand 2 kan je verbinden met je smartphone en geeft een melding als je een telefoontje, bericht of e-mail ontvangt. Daarnaast kan je er ook de muziek op je smartphone of tablet mee bedienen.

De batterij van de Smartband 2 is in ongeveer één uur volledig opgeladen en houdt het tot twee dagen vol. De polsband is ook waterbestendig tot een diepte van 3 meter (IP68).

De Sony SmartBand 2 activity tracker is vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro. Je hebt de keuze uit de kleuren wit, zwart, roze en indigo.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content