Sony rust Oled-tv uit met nieuwe geluidstechnologie

Sony Bravia A1 OLED 4K HDR-TV © Sony

Sony introduceert met de Bravia A1-serie een gamma Oled-tv’s die 4K HDR-beeld weergeven en die zijn uitgerust met het nieuwe Acoustic Surface-geluidssysteem dat moet zorgen voor een perfecte synchronisatie van beeld en geluid.

De nieuwe Bravia A1-serie van Sony bestaat uit de 65-inch KD-65A1 en de 55-inch KD-55A1 Oled 4K HDR-TV toestellen. Dankzij het strakke “One Slate” ontwerp zijn de voet en de luidsprekers niet zichtbaar. De subwoofer en het kabelmanagementsysteem zijn verwerkt in de voet die kan worden opgevouwen voor wandmontage.

De Sony Bravia A1-serie tv’s zijn uitgerust met de nieuwe 4K HDR Processor X1 Extreme die voor een hogere realtime beeldverwerking zorgt. De beelschermen hebben miljoenen zelfverlichtende Oled-pixels die individueel kunnen worden geactiveerd om levensechte beelden weer te geven met nauwkeurige details en meer kleur en schaduw.

Sony’s Bravia A1-serie is de eerste tv die geluid uitzendt vanuit het scherm zelf. De nieuwe Acoustic Surface technologie is door Sony zelf ontwikkeld en zorgt ervoor dat het hele scherm resoneert met geluid wat moet zorgen voor een perfecte synchronisatie van beeld en geluid, zelfs aan de zijkanten.

Super Bit Mapping 4K HDR zorgt voor een beeld zonder streepvorming en Motionflow reduceert bewegingsartefacten zodat bewegingen natuurlijk worden weergegeven.

De Bravia A1 Oled 4K HDR-serie is compatibel met het Android TV besturingssysteem van Google. Je kan daardoor series en films bekijken via Google Play, Netflix, YouTube en andere bronnen. Ook krijgen gebruikers toegang tot een collectie games en extra apps, rechtstreeks vanuit de Google Play Store.

De volledige specificaties van de Bravia A1 Oled 4K HDR-TV televisies vind je op de website van Sony.

De Sony Bravia A1 Oled 4K HDR-TV KD-65A1 (65-inch) en KD-55A1 (55-inch) zijn vanaf mei beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 6.000 euro en 4.000 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content