Sony soundbar met ingebouwde subwoofer

Sony HT-SF200 Bluetooth soundbar © Sony

Sony introduceert een soundbar in een compact staafontwerp die draadloos werkt via Bluetooth en een subwoofer heeft ingebouwd.

De nieuwe Sony HT-SF200 (zwarte uitvoering) en HT-SF201 (beige uitvoering) sounbars hebben een compact ontwerp in een kunstleren afwerking en zijn geschikt voor kleine woonkamers.

Om ruimte te besparen integreerde Sony een subwoofer in de staafvormige soundbar die 580 x 64 x 95 mm meet en 2,3 kg meet.

Het 2.1-kanaals muzieksysteem gebruikt Sony’s S-Force PRO Front Surround virtuele surround sound-technologie om een bioscoopeffect te creëren en heeft een vermogen van 80 watt.

De HT-SF200 en HT-SF201 sluit je op een tv aan via HDMI ARC (Audio Return Channel) waardoor het televisiegeluid over de luidsprekers kan worden weergegeven.

Ook zijn de soundbars uitgerust met Bluetooth 4.2 om draadloos verbinding te maken met een smartphone of tablet. Ze hebben ook een usb-aansluiting om media af te spelen van onder meer een usb-geheugenstaaf.

De Sony HT-SF200 en de HT-SF201 Bluetooth soundbars zijn vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 250 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content