Sony stelt 4K projectormeubel voor

De Sony LSPX-A1 projector © .
Els Bellens
Els Bellens Technologiejournaliste bij Data News

Op technologie- en gadgetbeurs CES in Las Vegas stellen de grote electronicabedrijven hun nieuwste ideetjes voor. Een van de opvallender toestellen die Sony dit jaar voorstelt zijn noise cancelling sportoortjes en een 4K projector in de vorm van een koffietafel. De uwe voor 30.000 dollar.

De LSPX-A1 is een 4K-projector met een marmeren blad bovenaan en aluminium poten. Het ding lijkt dus wel degelijk op een koffietafel, en dat is ook ongeveer waar je het toestel moet zetten. Het gaat namelijk om een projector die werkt op extreem korte afstand. Onder het artificieel marmeren blad it een HDR-compatibele laserprojector met 4K resolutie en wanneer je het toestel op 24 cm van de muur plaatst, kan hij een beeld genereren met een diameter van 300 cm.

De tafel bevat ook kamerbrede speakers, in glas, in de twee voorste poten, een subwoofer en drie midrange speakers om het geheel af te maken. Dat mag ook wel, want u telt voor de Sony LSPX-A1 zo’n 30.000 dollar neer, omgerekend 25.000 euro. Het toestel komt op de markt in de lente.

Sony WF-SP700N draadloze sportoortjes
Sony WF-SP700N draadloze sportoortjes© .

Noise cancelling sportoortjes

Naast de tafelprojector stelde Sony ook een reeks nieuwe sportoortjes voor, mét noise cancelling. Er zijn drie modellen. De WF-SP700N is volledig draadloos, terwijl de WI-SP600N en WI-SP500 een neksteun en langer batterijleven meekrijgen. De WI-SP500 is de goedkoopste van de drie, en heeft geen noise cancelling functie.

Zoals dat hoort voor sporthoofdtelefoons, zijn ze allemaal bestand tegen zweet (IPX4 ‘splash proof’), maar ga er nog niet meteen mee zwemmen. Leuk is dat naast de noise cancelling, er ook een modus is voor omgevingsgeluid, zodat je als jogger bijvoorbeeld aanstormende auto’s hoort.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content