Star Wars-versie van Angry Birds

Op 8 november 2012 lanceert Rovio, maker van het populaire game Angry Birds, een versie van het spel met personages uit de Star Wars-films.

Op 8 november 2012 lanceert Rovio, maker van het populaire game Angry Birds, een versie van het spel met personages uit de Star Wars-films.


Via deze link kan je al enkele teaservideo’s bekijken die een idee geven hoe het spel Angry Birds Star Wars er zal uitzien. Uiteraard spelen de varkens de rol van het duivelse Galactic Empire. Onder meer Luke Skywalker gaat met zijn lichtsabel de varkens te lijf, terwijl Princess Leia dan weer een AT-AT bestookt met een laserkanon. Maar ook andere iconische figuren, zoals Han Solo, Chewie, R2-D2 en C-3PO binden de strijd aan met Darth Vader.


De speelwereld van Angry Birds Star Wars is een mix van het originele Angry Birds en Angry Birds Space. Het game zal op donderdag 8 november 2012 uitgebracht worden voor iOS, Android, Windows Phone, Windows 8 en Mac.


Er is ook nieuws over Star Wars: Lucasfilm, de productiemaatschappij van George Lucas, maker van de Star Wars-films, is verkocht aan Disney. De multinational is van plan de komende jaren nieuwe Star Wars-films uit te brengen. De eerstvolgende film en de zevende in de reeks wordt verwacht in 2015. De laatste Star Wars-film, Episode III: Revenge of the Sith, werd in 2005 uitgebracht.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content