Stereogeluid uit draagbare mediaspeler

Sony rust de nieuwe Walkman uit met geïntegreerde stereoluidsprekers zodat meerdere mensen kunnen genieten van de muziek.

Sony rust de nieuwe Walkman uit met geïntegreerde stereoluidsprekers zodat meerdere mensen kunnen genieten van de muziek.

Met de Walkman S540 brengt Sony zijn eerste draagbare mediaspeler met stereoluidsprekers op de markt. Het stijlvolle muziekspelertje is slechts 10,2 mm dik en is beschikbaar in vier kleuren: zwart, roze, violet en rood.De luidsprekers bevinden zich achter een aluminium grille. Bij het gebruik van de speakers wordt het geluid verbeterd door Sony’s Digital Linear Phase Speaker System technologie. Linear Phase Correction en Virtual Bass zorgen voor heldere hoge tonen en stevige bassen. Bij gebruik van de oortjes zorgt Sony’s Clear Audio technologie voor een dynamisch en detailrijk geluid. Clear Stereo vermindert de lekkage tussen linker- en rechterkanaal, terwijl Clear Bass krachtige, gecontroleerde low-end frequenties zonder vervorming garandeert.De S540 heeft een 5-bands equaliser. Dynamic Normalizer brengt het volume in balans tussen songs. De speler ondersteunt de belangrijkste muziek- en videoformaten met inbegrip van wma and wmv. Via eenvoudig drag-and-drop kun je muziek overbrengen van pc op de Walkman S540. De mediaspeler heeft ook een FM-radio aan boord.De Walkman S540 biedt volgens Sony tot 42 uur luisterplezier bij gebruik van de oortelefoontjes en tot 17 uur bij gebruik van de ingebouwde speakers. Bij het bekijken van video’s houdt de batterij het tot 6,5 uur uit. Gebruik je hierbij de stereoluidsprekers, dan is de autonomie beperkt tot 5 uur.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content