Stevige werkkrachten van Dell

Dell breidt de Precision-serie mobiele werkstations uit met een 15-inch en een 17-inch model.

Dell breidt de Precision-serie mobiele werkstations uit met een 15-inch en een 17-inch model.


De Dell Precision M4700 en M6700 zijn krachtige laptops ontwikkeld voor technische en grafische professionals. De mobiele werkstations hebben een duurzaam chassis dat bestaat uit een aluminium-magnesiumlegering en dat voldoet aan de militaire norm MIL-STD 810G voor bestendigheid tegen vocht, trillingen, vallen en extreme temperaturen.


Beide mobiele werkstations zijn te koop met Ivy Bridge Core i-5- of Core i7-processoren met Turbo Boost technologie. Ze zijn uitgerust met vier geheugensleuven voor maximaal 32 GB DDR3-geheugen van 1600 MHz of 16 GB geheugen van 1866 MHz. Dell biedt voor deze werkstations keuze uit uit verschillende grafische kaarten, waaronder de NVIDIA Quadro K-series GPUS en AMD FirePro.


Beide Precision werkstations bieden uitgebreide mogelijkheden in de vorm van RAID 0/1/5 en tot drie opslagapparaten met een totale opslagcapaciteit tot 1,8 TB in het geval van de M4700 en tot vier opslagapparaten met een totale opslagcapaciteit tot 2,8 TB voor de M6700. Er is keuze tussen 7200rpm harde schijven en solid state drives. Als optische drive is er keuze uit een dvd-brander of Blu-ray-drive.


Beide laptops zijn uitgerust met diverse poorten, waaronder twee usb 2.0- en twee usb 3.0-poorten, Firewire, HDMI en DisplayPort, evenals een kaartlezer en expresscard-slot. De Dell Precision M4700 en M6700 bieden voldoende stroom voor het gelijktijdige gebruik van drie beeldschermen. Bij het gebruik van een dock leveren ze voldoende stroom voor vijf beeldschermen. De workstations zijn compatibel met het dock uit de Dell Latitude E-reeks.


De Dell mobiele workstations zijn al verkrijgbaar. De adviesprijs van de Dell Precision M4700 start bij 1.650 euro, die van de Precision M6700 bij 2.252 euro. Prijzen exclusief BTW.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content