Strak vormgegeven LED-monitor

De 23-inch (58,4 cm) Philips Brilliance 234CL2SB ‘Blade’ LED-monitor is een van de dunste LED-monitoren in de wereld.

De 23-inch (58,4 cm) Philips Brilliance 234CL2SB ‘Blade’ LED-monitor is een van de dunste LED-monitoren in de wereld.


Het nieuwe Brilliance beeldscherm met een beeldverhouding van 16:9 is slechts 12,9 mm dun. Alle kabels worden uit het zicht verbonden aan de voet. Dit accentueert nog het strakke zwarte design van deze monitor.


De Brilliance 234CL2SB heeft witte LED-lampen die sneller op volle sterkte licht geven, maar ook sneller kunnen worden gedimd. Daardoor is de contrastverhouding erg hoog en is ook de helderheid gelijkmatig verdeeld. De reactietijd is met 2 ms erg snel.


Deze monitor wordt volledig bediend door middel van aanraakgevoelige SmartTouch-toetsen. Als je op een van de aanraakgevoelige pictogrammen drukt, lichten ze op om aan te geven dat de opdracht wordt uitgevoerd.


De monitor wordt gefabriceerd volgens strikte milieunormen waaronder de RoHs standaarden. Alle materialen zijn 100% recycleerbaar. De monitor wordt voor Philips geproduceerd door MMD. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. De Philips 234CL2SB zal beschikbaar zijn vanaf januari 2011 voor de adviesprijs van 219 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content