Strak vormgegeven mediaspeler

De nieuwe draagbare mediaspeler van iriver kreeg een behuizing in aluminium, een groter scherm en meer opslagcapaciteit.

De nieuwe draagbare mediaspeler van iriver kreeg een behuizing in aluminium, een groter scherm en meer opslagcapaciteit.

Zijn voorganger, de iriver E100, was nog van plastic gemaakt, maar de nieuwe iriver E200 kreeg een robuuster ontwerp. De behuizing is helemaal uit aluminium gemaakt. De speler meet 55,6 x 105,0 x 10,0 mm en weegt 94 gram.Het 2,8-inch grote oled (Organic Light Emitting Diode)-scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels. Om de mediaspeler te bedienen zitten onder het scherm led aanraakgevoelige toetsen. De iriver E200 is leverbaar in capaciteiten van 4 GB, 8 GB en 16 GB. Een sleuf voor microSD geheugenkaartjes maakt het mogelijk om de capaciteit nog uit te breiden met maximaal 8 GB.De E200 ondersteunt de audioformaten flac, ogg, asf, wma en mp3. Wat videoformaten betreft is er ondersteuning voor mpeg4, xvid, wmv, rm en rmvb (RealMedia variable bitrate). De mediaspeler toont afbeeldingen in jpeg-, bmp-, png- en gif-formaat. Ook heeft de E200 een FM-tuner.De prijs en de leverbaarheid van de iriver E200 zijn nog niet bekend.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content