Streamen met Bluetooth Soundbars van Pioneer

Pioneer brengt drie Bluetooth Soundbar modellen in een slanke behuizing op de markt waarvan twee modellen ook zijn uitgerust met Wi-Fi Direct en Miracast.

Pioneers nieuwe Soundbar SBX-N700, de SBX-N500 en de SBX-300 luidsprekersystemen maken via Bluetooth draadloos een verbinding met elk apparaat dat voorzien is van Bluetooth-technologie om muziek te streamen. De SBX N700 en SBX-N500 Network AV-Soundbars kunnen ingezet worden als Bluetooth-zender en het geluid via de speakerbar doorsturen naar een extra Bluetooth-luidspreker of hoofdtelefoon.


De Pioneer SBX-N700 en de SBX-N500 hebben een DLNA-certificaat en zijn uitgerust met een videonetwerkfunctie met ingebouwde WiFi. Deze modellen ondersteunen Miracast, een technologie die het mogelijk maakt draadloos beelden te versturen naar een monitor of televisie. Zo kan je films, foto’s en muziek op een mobiel apparaat bekijken en beluisteren op een groot scherm.


De Pioneer SBX-N500 en SBX-300 zijn uitgerust met twee ingebouwde subwoofers. De SBX-N700 geeft diepere basklanken weer over een afzonderlijke draadloze subwoofer met een vermogen van 150 watt en fase-controle. De SBX-300 heeft twee optische ingangen: een coaxiale-ingang en een analoge digitale ingang.


De SBX-N700 en SBX-N500 hebben een HDMI-aansluiting. Bij televisietoestellen met een ARC (Audio Return Channel) ondersteuning doet die ook dienst als ingang voor het geluid. Naast de twee optische ingangen en een stereoministekker zijn deze modellen ook uitgerust met een USB-aansluiting.


Deze Soundbars kan je bedienen via de Pioneer ControlApp, die gratis verkrijgbaar is voor iPhone, iPad en iPod touch in de App Store. Androidgebruikers kunnen de app gratis downloaden via Google Play. De Pioneer Soundbar SBX-N700, SBX-N500 en SBX-300 zijn verkrijgbaar vanaf november 2013. De adviesprijzen werden niet bekend gemaakt.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content