Supercompacte Full HD actiecamera

De Isaw A2 Ace is een actiecamcorder die klein van omvang is, maar toch videoactiebeelden kan opnemen in 1080p Full HD.

De Zuid-Koreaanse fabrikant Isaw is een nieuwkomer in het segment actiecamera’s. Met de Isaw A2 Ace brengt het in de Benelux een camcorder op de markt die klein van omvang is, maar toch videoactiebeelden kan opnemen in 1080p Full HD.


De piepkleine camcorder van Isaw meet 60 x 42 x 30 mm en weegt 80 gram. Hij heeft twee grote bedieningsknoppen en een 1-inch OLED-scherm met overzichtelijk menu. De Isaw A2 Ace is uigerust met een 3,5 megapixel Full HD CMOS sensor en een lichtsterk f2.0 groothoekobjectief. De actiecamera biedt ook de mogelijkheid om time-lapse filmopnamen te maken en heeft een speciale onderwater filmstand.


De Isaw A2 Ace is waterdicht, schokbestendig en robuust zodat je hem in elk soort activiteit kan gebruiken. De actioncam maakt gebruik van microSD/SDHC geheugenkaartjes voor opslag. Hij heeft een 1200 mAh oplaadbare Lithium-Ion batterij die opgeladen goed is voor 3 uur filmen.


De Isaw A2 Ace wordt geleverd met de volgende accessoires: een waterdichte behuizing (tot -50 meter), een hoofdbandbevestiging, twee vlakke en twee gebogen helmbevestigingen, een losse montagetape, een stuurbevestiging met rubberen inleg en een surfboardbevestiging. Ook een usb 2.0- en videokabel worden meegeleverd.


De Isaw A2 Ace actiecamera heeft een adviesprijs van 249,95 euro en is in de Benelux te koop bij de betere cameraspeciaalzaken.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content