Supersnel gamen met draadloze muis

Logitech G PRO Wireless Gaming Muis © Logitech

Logitech G, een merk van Logitech, introduceert met de PRO Wireless een gaming muis die draadloos werkt en ontwikkeld is voor het leveren van topprestaties. De muis is uitgerust met de volgende generatie HERO sensor.

De nieuwe Logitech G PRO Wireless Gaming Muis werd ontworpen in samenwerking met en is bedoeld voor professionele e-sporters.

Zo is de draadloze muis uitgerust met de volgende generatie HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K-sensor. Die biedt een snelheid van meer dan 400 IPS en een gevoeligheid tot 16.000 dpi.

De nieuwe HERO sensor kreeg een nieuwe lens en een bijgewerkt trackingalgoritme dat nauwkeurige tracking levert over het hele dpi-bereik van 100 tot 16.000 dpi. De dpi-knop bevindt zich aan de onderkant van de muis om onopzettelijke dpi-verschuivingen tijdens het spelen te voorkomen.

De PRO Wireless-muis is ook uitgerust met de Lightspeed draadloze technologie van Logitech G, waarmee je volgens de fabrikant sneller kunt gamen dan met de meeste niet-draadloze muizen. De muis ondersteunt ook het Logitech G Powerplay draadloze oplaadsysteem.

De PRO Wireless muis heeft zes knoppen. Alle knoppen en ook de Lightspeed RGB-verlichting kan je aanpassen met Logitech Gaming Software (LGS).

De draadloze muis meet 125 x 63,5 x 40,0 mm. Met 80 gram is het ook een lichtgewicht muis.

De Logitech G PRO Wireless Gaming draadloze muis is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content