SuperSpeed externe harde schijven

In de de MyBook Essential reeks harde schijf van Western Digital is nu een model beschikbaar met een opslagcapaciteit van 3 TB.

In de de MyBook Essential reeks harde schijf van Western Digital is nu een model beschikbaar met een opslagcapaciteit van 3 TB.

WD brengt nieuwe modellen uit in het My PassPort en MyBook gamma harde schijven. De drie externe harde schijven hebben een SuperSpeed usb 3.0-aansluiting, maar zijn ook comptabel met usb 2.0. Aangesloten op een usb 3.0-poort is gegevensoverdracht mogelijk met een snelheid van 5 Gb/s.

Met die snelheid duurt het drie minuten om een HD-video van twee uur over te zetten, wat met een usb 2.0-verbinding dertien minuten duurt. WD levert de software WD SmartWare mee voor het automatisch maken van back-ups.

De WD My Passport Essential draagbare harde schijf is verkrijgbaar met een capaciteit van 500 GB. De My Passport Essential SE draagbare harde schijf is verkrijgbaar met een capaciteit van 750 GB en 1 TB. De My Book Essential externe harde schijf is verkrijgbaar met een capaciteit van 1 TB, 1,5 TB, 2 TB en 3 TB. De schijven zijn geformatteerd met NTFS voor Windows XP, Windows Vista of Windows 7. Voor Mac OS X Leopard of Snow Leopard moet je deze schijven opnieuw formateren.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content