Synology NAS voor particulieren en kleine bedrijven

De Synology DiskStation DS213j is een nieuwe Network Attached Storage (NAS)-server die plaats biedt aan twee schijven om back-ups te maken en gegevens te delen.

De nieuwe DiskStation NAS van Synology is bedoeld voor particulieren en kleine bedrijven. De DS213j kan je uitrusten met twee harde schijven met een maximum capaciteit van 4 TB elk. De NAS is uitgerust met 512 MB RAM en levert lees-en schrijfsnelheden van respectievelijk 100 en 70 MB/sec. Ze heeft twee USB 2.0-poorten.


De DiskStation DS213j heeft een energiezuinig ontwerp en verbruikt 3,65 watt wanneer de harde schijven in de slaapstand staan en niet meer dan 20 watt als ze aan het werk zijn. De NAS ondersteunt ook ‘Wake on LAN/WAN’ en programmeerbare in- en uitschakeling. Ventilatieopeningen aan de zijkanten en rubberen ringen op de houders van de harde schijven moeten het geluids- en trillingsniveau beperken.


De DS213j draait op DiskStation Manager (DSM) 4.2, de nieuwste versie van Synology’s besturingssysteem met privé-cloudservice. De NAS meet 161 x 88 x 218 mm.


De Synology DiskStation DS213j NAS is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 179,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content