Systeem voor thuisbewaking met app-besturing

Dlink dch-107kt © Dlink

D-Link lanceert met de DCH-107KT Smart Home Security Kit apparatuur voor thuisbewaking die via Z-Wave onderling en met de mydlink Home app voor iOS en Android communiceert.

De D-Link DCH-107KT Smart Home Security Kit bestaat uit een Connected Home Hub (DCH-G020), Home Monitor HD-camera (DCS-935L), Home Siren (DCH-Z510) en Deur/raam sensor (DCH-Z110) die draadloos met elkaar communiceren via het Z-Wave protocol voor thuisautomatisering. Z-Wave werkt in de 900 MHz frequentieband en interfereert dus niet met wi-fi of Bluetooth. Bovendien verbruikt dit draadloze protocol erg weinig stroom.

De D-Link Connected Home Hub sluit je draadloos of via Ethernet aan op je internetrouter en kan volledig bestuurd worden via de mydlink Home app die beschikbaar is voor Android en iOS. Via de app kun je alles instellen en ook configureren wat er moet gebeuren wanneer de Home Security Kit een inbraak detecteert. Via de app kunnen op talloze manieren regels worden opgesteld voor de producten uit de Home Security Kit en de andere producten uit het mydlink Home assortiment.

De sirene heeft een optionele batterij back-up. De sensor heeft een batterijduur van twee jaar en een fraudebestendige behuizing. Hij past op deuren, kasten, kluizen of vensters en kan ook temperatuur en licht detecteren.

De D-Link DCH-107KT Smart Home Security Kit heeft een adviesprijs van 259 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content