Tablet-pc met multitouch breedbeeldscherm

In het Portégé-gamma introduceert Toshiba een nieuw model tablet-pc dat is uitgerust met een multitouch breedbeeldscherm met LED-verlichting.

In het Portégé-gamma introduceert Toshiba een nieuw model tablet-pc dat is uitgerust met een multitouch breedbeeldscherm met LED-verlichting.

De nieuwe Portégé M700-10O tablet-pc van Toshiba is in een oogwenk aanpasbaar van een “traditionele” laptop naar een tablet-pc. De bediening gebeurt via het touchpad, met de meegeleverde stylus of met de vinger. De tablet is voorzien van een 2 GHz Intel Core 2 Duo processor en 2 GB DDR2 RAM. De nieuwe tablet-pc heeft ook een ruime 160 GB Sata harde schijf. Besturingssysteem is Windows Vista Business. Het scherm is een 12-inch hoge-resolutie breedbeeldscherm met LED-backlight en een antireflectie coating. De fabrikant geeft een standaard batterijduur van 4,5 uur op en met een tweede batterij zelfs 6,5 uur. Ook qua communicatiemogelijkheden voldoet dit systeem ruim aan de normen met voorzieningen als WiFi en Bluetooth. Via de ingebouwde webcam met microfoon kan je bijvoorbeeld met Voice over IP (VOIP) werken. De Portégé M700-10O kreeg een schokabsorberend ontwerp en een harde schijfbescherming. Het toetsenbord is ook spatbestendig. Een vingerafdruklezer moet het voor onbevoegden onmogelijk maken om toegang te krijgen tot het systeem. De antidiefstal-timer sluit het systeem na een bepaalde tijd af. De Toshiba Portégé M700-10O heeft een adviesprijs van 1.499, euro exclusief BTW (inclusief 3 jaar Pick-up & Return-garantie).

Nick Kinschots Bron: www.diskidee.be

Partner Content