Tablets en laptop met draaibaar scherm van Fujitsu

Fujitsu kondigt een LifeBook laptop en twee Stylistic tablets voor zakelijk gebruik aan die het Windows 8 besturingssysteem gebruiken.

Fujitsu kondigt een LifeBook laptop en twee Stylistic tablets voor zakelijk gebruik aan die het Windows 8 besturingssysteem gebruiken.


De Fujitsu Stylistic Q702 is een tablet die je kan omtoveren tot een laptop door het optionele toetsenbord vast te klikken aan het 11,6-inch (29.5 cm) IPS Anti-glare touchscherm dat een resolutie heeft van 1366 x 768 pixels. De Stylistic Q702 is uitgerust met een Intel Core vPro processor, 4 GB RAM en Intel HD Graphics 4000.


Deze Stylistic tablet kan worden uitgerust met een ssd tot 256 GB. Hij beschikt over één USB 2.0-, één USB 3.0- en één HDMI-poort en is uitgerust met een 5 megapixel camera op de achterzijde evenals een camera op de voorzijde. De hybride tablet ondersteunt WLan, Bluetooth en ook 3G/4G (optie).


Het toestel wordt geleverd met Fujitsu’s Advanced Theft Protection, een vingerafdruksensor en een SmartCard lezer. Optioneel kan je ook kiezen voor een Trusted Platform Module (TPM) voor een betere beveiliging van data.


De Fujitsu Stylistic Q752 is een tablet met een 10,1-inch (25.7 cm) IPS Anti-glare touchscreen met een resolutie van 1366 x 768 pixels en ondersteunt zowel multitouch- als peninvoer. Deze Windows 8 tablet is uitgerust met een AMD Dual-Core Z-60 processor, 4 GB RAM en AMD Radeon HD 6250 grafische chip. Hij ondersteunt WLAN, Bluetooth en 3G/4G (optie).


De Stylistic Q752 tablet kan worden uitgerust met een ssd tot 256 GB. Hij beschikt over één USB 2.0-, één USB 3.0- en één HDMI-poort en is uitgerust met een 5 megapixel camera op de achterzijde evenals een camera op de voorzijde.


Tot slot kondigt Fujitsu ook de LifeBook T902 aan. Deze 13,3-inch (33.8 cm) zakelijke laptop met draaibaar touchscherm is uitgerust met Intel vPro technologie, een SmartCard lezer en de Trusted Platform Module (TPM) voor een verbeterde mobiele beveiliging. Gebruikers kunnen een bijkomende poortreplicator gebruiken voor “drop-and-go” op kantoor of ze kunnen de modulaire bay gebruiken voor een tweede batterij of een tweede harde schijf. De prijzen van deze toestellen werden niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content