Technologie-accessoires voor kinderen

Cellularline Magische Pen, Puffy, Melody © Cellularline

Het Italiaanse bedrijf Cellularline, dat accessoires voor mobiele telefoons en tablets fabriceert, introduceert verschillende technologie-accessoires voor het jonge volkje: een magische pen, een kleurrijke beschermhoes en een stereokoptelefoon met gehoorbescherming.

De Cellularline Magische Pen is gemaakt van een sponsachtig, antibacterieel materiaal. Kinderen kunnen er veilig mee tekenen, schrijven en kleuren op tablets. Deze pen kost 9,99 euro.

De Cellularline Puffy is een kleurrijke beschermhoes voor tablets tot 11-inch die het apparaat beschermt tegen vuile handen en beschadigingen. Het scherm van de tablet kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. De Puffy kost 19,99 euro.

De Cellularline Melody is een stereo koptelefoon die het volume blokkeert via een geïntegreerde controleknop. Het geluidsvolume gaat nooit hoger dan 85 decibel. De zachte oorkussentjes bestaan in twee kleuren: roze en blauw. In het verkooppakket zitten verschillende stickers waarmee je de oorschelpen kunt versieren. De Melody koop je voor 24,99 euro.

Dan is er ook nog de Cellularline Eye Protect beschermfolie die je kind beschermt tegen te lange blootstelling aan het blauwe licht van leds. De folie beschermt ook tegen vingerafdrukken, vermindert reflecties en heeft een antibacteriële werking. Deze “Universal Screen Protector Anti Blue Light” kost 19,99 euro.

De Cellularline accessoires worden onder andere verkocht bij Media Markt, Cora, Krefel, Eurocenter en Proximus.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content