Toestenbord werkt ook met smartphones en tablets

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard © Logitech

Het nieuwe K780 Multi-Device Wireless Keyboard van Logitech heeft een Easy Switch-knop waarmee gebruikers kunnen schakelen tussen drie aangesloten apparaten.

Logitech lanceert met het K780 Multi-Device Wireless Keyboard een nieuw toetsenbord met een numeriek gedeelte dat ook werkt met smartphones en tablets. Met een druk op de Easy Switch-knop kunnen gebruikers schakelen tussen en vervolgens typen op drie aangesloten apparaten.

Het K780 Multi-Device toetsenbord heeft een geïntegreerde rubberen standaard met zachte afwerking zodat je verschillende mobiele apparaten in de juiste kijkhoek kan plaatsen.

Om het toetsenbord te verbinden met een computer, smartphone of tablet kan je gebruik maken van Logitechs Unifying USB-technologie of Bluetooth Smart-technologie.

Het K780 Multi-Device toetsenbord heeft een energiebesparende stand-bymodus en een aan/uit-schakelaar, waardoor de een batterij tot 24 maanden meegaat volgens de fabrikant.

Het Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard is vanaf begin augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content