Tot 70 procent energie besparen met Philips monitor

De Philips Brilliance 225PL2 is een 22-inch led-monitor met PowerSensor-technologie voor energiebesparing.

De Philips Brilliance 225PL2 is een 22-inch led-monitor met PowerSensor-technologie voor energiebesparing.

Het nieuwe Brillance beeldscherm gebruikt led-technologie. Led’s bevatten geen kwik en gebruiken minder energie waardoor ze milieuvriendelijker zijn dan traditionele lampen. Bovendien bieden led’s betere dimmogelijkheden.

De 225PL2 is ook uitgerust met de PowerSensor-technologie die het stroomverbruik volgens Philips verlaagt tot wel 70%. Wanneer je bij de monitor wegloopt, dimt het scherm van de 225PL2 automatisch. Zodra je weer plaatsneemt voor de monitor, schakelt hij onmiddellijk terug naar de normale modus.

De 225PL2 monitor heeft ook Philips’ SmartImage-technologie. Hiermee wordt de scherminhoud geanalyseerd en het contrast, de kleurverzadiging en beeldscherpte verbeterd. Schermprestaties passen zich aan op basis van wat wordt vertoond, zoals video, hoge-resolutie foto’s, streaming media en documenten. Met de knop ‘schermscenario’ kun je het geboden weergavetype handmatig aanpassen.

De 225PL2 biedt verder een hoogteaanpassing tot 130 mm, 90 graden schermrotatie met automatisch draaipunt, SmartTouch-bediening en ingebouwd stereogeluid. De monitor is uitgerust met een USB-hub met vier poorten.

De Philips Brilliance 225PL2 heeft een adviesprijs van 219 euro (exclusief BTW). Hij is verkrijgbaar via alle MMD bedrijfspartners.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content