Touchpad te gebruiken met drukgevoelige stylus

Het Wacom Bamboo Pad is een touchpad dat naast touchnavigatie ook teken- en schrijfmogelijkheden toevoegt aan de normale pc-ervaring.

Het Bamboo Pad van Wacom is niet enkel een touchpad waarmee je in Windows 8 kan scrollen, zoomen, roteren, swipen en selecteren met de gebruikelijk multi-touchbewegingen, maar kan je ook gebruiken met de drukgevoelige Wacom stylus pen om zo handtekeningen en handgeschreven commentaar toe te voegen of om mee te tekenen.


Windows 8 gebruikers kunnen de nieuwe Bamboo Page applicatie gratis downloaden uit de Windows Store. Deze software stelt hen in staat om aantekeningen te maken en te schetsen. De Wacom technologie zorgt ervoor dat bewegingen en schrijven met de stylus elkaar niet verstoren. De Bamboo Pad herkent de stylus of de vingers en deactiveert dan automatisch de aanraak- of stylusfuncties.


De Bamboo Pad is beschikbaar met een USB-kabel of met een draadloze verbinding en is verkrijgbaar in vier kleurontwerpen. Elke met feel uitgeruste Bamboo stylus pen is ook bruikbaar op de Bamboo Pad.


De Wacom Bamboo Pad is verkrijgbaar voor 49,90 euro voor de USB-versie. De draadloze versie is verkrijgbaar voor 69,90 euro.


Bron: www.diskidee.be


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content