Transcend SD-geheugenkaartje met WiFi-functionialiteit

Transcend breidt het gamma geheugenkaartjes uit met een SD-model dat beelden van een digitale camera draadloos kan transfereren.

Transcend breidt het gamma geheugenkaartjes uit met een SD-model dat beelden van een digitale camera draadloos kan transfereren.


Transcends Wi-Fi SD-geheugenkaart werkt op twee manieren: Direct Share of Internet Modus. De Direct Share modus wordt automatisch geactiveerd zodra je de camera inschakelt en maakt verbinding tussen camera en mobiel apparaat. Je kan zo draadloos foto’s en video’s verzenden.


Met de Wi-Fi SD-applicatie kan je schakelen naar de Internet Modus, waarmee de Wi-Fi SD-kaart verbinding kan maken met een nabijgelegen internet hotspot of met de persoonlijke hotspot-functie van smartphones en tablets. Je kan zo door foto’s en video’s bladeren en ze van de Wi-Fi SD-kaart downloaden om ze direct naar vrienden te mailen of te uploaden naar je sociale netwerk profiel.


De gratis Wi-Fi SD-applicatie is speciaal ontwikkeld voor iOS en Android apparaten. Ze slaat bestanden van de Wi-Fi SD-kaart automatisch op in mappen. Met de app kan je foto’s en video’s bekijken, content downloaden en foto’s delen via Facebook of e-mail. Ook desktop-pc’s en laptops voorzien van Wi-Fi hebben toegang tot deze bestanden met behulp van een webbrowser.


De Transcend Wi-Fi SD-kaart is verkrijgbaar met een capaciteit van 16 GB (TS16GWSDHC10) en 32 GB (TS32GWSDHC10) voor een adviesprijs van respectievelijk 49,95 euro en 69,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content