Trio A3-multifunctionals van Brother

Brother introduceert een gamma multifunctionele A3-inkjetprinters bedoeld voor thuiskantoren en kleine ondernemingen. Het topmodel ondersteunt ook NFC draadloze technologie.

De drie nieuwe inkjetmultifunctionals van Brother bieden een afdruksnelheid tot 22 ipm in zwart-wit en tot 20 ipm in kleur. Ze hebben een ADF voor 35 bladen. De MFC-J6720DW en MFC-J6920DW zijn uitgerust met twee papierladen van elk 250 bladen tot A3.


De Brother MFC-J6520DW en MFC-J6720DW hebben een aanraakscherm van 6,8 cm, terwijl het aanraakscherm van de MFC-J6920DW 9,3 cm groot is. De drie multifunctionals zijn uitgerust met een Hi-speed USB 2.0- en Ethernet 10/100BASE-TX-poort. Ook ondersteunen ze draadloze toegang via WiFi 802, 11b/g/n.


Het topmodel, de MFC-J6920DW, ondersteunt tevens NFC, zodat je vanaf een mobiel toestel kan afdrukken door het eenvoudigweg in de buurt van de printer te houden. Printen vanaf en scannen naar een mobiel toestel gaat rechtstreeks met de gratis app iPrint&Scan van Brother of via Google Cloud Print, Apple AirPrint en Cortado.


Brother biedt ook extra apps voor deze A3-multifunctionals. Met Scan to office doc kan je papieren documenten scannen in bewerkbaar Office-documenten met zowel tekst en foto’s in JPEG. Met de Outline Scan, Outline copy & Note scan apps kopieert en scant de multifunctional omcirkelde inhoud op papier en handgeschreven notities.


Het nieuwe gamma multifunctionele inkjetprinters is uitgerust met de nieuwe versie van Brother Control Centre-software met verbeterde interface en functies, waaronder foto’s bewerken, watermerk kopiëren en boek kopiëren.


De Brother MFC-J6520DW, MFC-J6720DW en MFC-J6920DW multifunctionele A3-inkjetprinters hebben een adviesprijs van respectievelijk 299 euro, 369 euro en 425 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content