Trio Blu-ray home cinemasystemen van Teufel

De Teufel Impaq 300, 310 en 3000 zijn nieuwe home cinemasystemen die naast Blu-ray-discs ook gewone cd’s, dvd’s en mp3’s kunnen lezen.

De Teufel Impaq 300, 310 en 3000 zijn nieuwe home cinemasystemen die naast Blu-ray-discs ook gewone cd’s, dvd’s en mp3’s kunnen lezen.


De Impaq 3100 is een variant van de reeds bestaande Impaq 3000 5.1 audiosysteem en wordt geleverd met vier luidsprekerzuilen in plaats van kleine satellietluidsprekers. Dit systeem kost 999 euro. De Impaq 310 doet hetzelfde als variant op de reeds bestaande Impaq 300: volwaardige luidsperkerzuilen gebruiken in plaats van kleine satellietluidsprekers. De Impaq 310 kost 699 euro en is een 2.1 audiosysteem, dus met twee luidsprekers en een subwoofer.


Helemaal nieuw is de Impaq 300, de kleine broer van de Impaq 3000. Dit is een compleet 2.1 audiosysteem met een receiver die een ingebouwde Blu-ray-speler heeft. Een geïntegreerde 3-kanaals versterker met 200 Watt vermogen verzorgt de aansturing van twee microsatellieten en een subwoofer met een 200 mm woofer. De Impaq 300 kost 599 euro.


Bij al deze audiosystemen leest het Blu-ray-loopwerk naast Blu-ray-discs ook dvd’s in verschillende formaten, muziek-cd’s en data-cd’s met mp3, wma of jpg-bestanden. Twee stereobronnen kunnen met het systeem worden verbonden. Met HDMI in- en uitgangen heb je meteen digitale aansluitingen, terwijl het aansluiten van oudere apparaten via composiet- en component-video ook mogelijk is. Een videoscaler rekent elk beeldformaat in elk gewenste resolutie om.


Een usb-stick of mp3-speler kan je direct aan de usb-poort van de Blu-ray-speler hangen. De receiver downloadt optioneel wanneer hij met het internet verbonden is extra inhoud, zoals trailers, firmware-updates en andere documentatie. Alle Teufel systemen kunnen worden besteld via het internet.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content