Trio stereo hoofdtelefoons van Logitech

De Logitech Stereo Headset H130, H150 en H250 hoofdtelefoons moeten zorgen voor meer comfort en beter geluid bij gaming, muziek, video, VoIP en chat.

De Logitech Stereo Headset H130, H150 en H250 hoofdtelefoons moeten zorgen voor meer comfort en beter geluid bij gaming, muziek, video, VoIP en chat.


De nieuwe hoofdtelefcoons van Logitech zijn plug-and-play te gebruiken met Windows pc’s die beschikken over een 3.5 mm in- en uitgang. De drie headsets zijn geschikt voor onder meer Logitech Vid HD, Skype, Yahoo Messenger, Gmail en Windows Live Messenger. De noise cancelling-microfoon reduceert het achtergrondgeluid en kun je verdraaien voor een optimale positie.


De Logitech Stereo Headset H130 is een headset om achter het hoofd te dragen. De Logitech Stereo Headset H150 heeft een verstelbare hoofdband en de microfoon kan je zowel links als rechts positioneren. Via bediening op het snoer is het volume te regelen en kan de microfoon worden in- of uitgeschakeld. De Logitech Stereo Headset H250 heeft een verstelbare gewatteerde hoofdband en biedt ook bediening op het snoer.


De drie nieuwe Logitech Stereo Headsets zijn vanaf september verkrijgbaar. De Logitech Stereo Headset H130 (wit en blauw) en de Logitech Stereo Headset H150 (wit, blauw en fuchsia) zijn beide beschikbaar voor een adviesprijs van 19,99 euro. De Logitech Stereo Headset H250 (ice, blauw en graphite) is beschikbaar voor een adviesprijs van 34,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content