Tv-tuner in de vorm van een geheugenstaafje

De PCTV Quatro Stick nano (520e) is een ultracompacte tv-tuner met een geïntegreerde signaalversterker die de ontvangstgevoeligheid verbetert.

De PCTV Quatro Stick nano (520e) is een ultracompacte tv-tuner met een geïntegreerde signaalversterker die de ontvangstgevoeligheid verbetert.


De viervoudige tv-tuner is geschikt voor ontvangst van analoge kabel-TV, FM-radio, DVB-T en DVB-C en kan ook tv-uitzendingen opnemen. PCTV levert de Quatro Stick nano met TVCenter 6 software. Die verandert je pc in een volwaardige Personal Video Recorder (PVR) met Timeshift-functie.


De software ondersteunt het handmatig instellen van opnames of opnames maken met behulp van de EPG (electronische programma gids). TVCenter biedt ook teletekst-functionaliteit. Je kan tv-uitzendingen opnemen op de harde schijf in MPEG-2- of DivX-formaat, of zelfs direct op dvd.


Dankzij DistanTV mobile kan je ook op reis live tv-uitzendingen of opgenomen programma’s bekijken. Hiervoor volstaat de webbrowser op een Mac, pc, iPhone of iPad (geen additionele App van Apple App Store is vereist op iPhone of iPad). Op je thuispc ontvangt de PCTV Quatro Stick het digitale tv-signaal en stuurt dat vervolgens door naar het bewuste apparaat via een internetverbinding voor ontvangst via WiFi (indien beschikbaar) of 3G. Je kan tv-opnames via de webbrowser ook op elke smartphone instellen.


PCTV Systems levert de tv-tuner met een draagbare telescopische high-gain antenne met magnetische voet, een USB-verlengkabel, een AV-kabel voor het aansluiten van analoge videobronnen en een kleine infrarood afstandsbediening. De PCTV Quatro Stick nano is medio december verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,95 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content